PGA RÅDANDE PANDEMI ÄR MINA KURSER TYVÄRR INSTÄLLDA DÅ VI ÄR VÄDIGT NÄRA VARANDRA I MIN VERKSTAD. VI HÅLLER UT OCH HOPPAS SNART PÅ BÄTTRE TIDER DÅ VI KAN UMGÅS SOM FÖRUT!

 

 

 

WORKSHOP  – PROVA PÅ LERA

Varför inte prova på att hitta på något nytt ? Gör det helt privat eller samla ihop lite vänner. Ett roligt och kreativt sätt att umgås och göra något tillsammans! Lisa Hammar Posse visar i hennes verkstad hur man kan skapa i lera med olika tekniker. Prova på att dreja,kavla,ringla eller skulptera under 3 timmar. Perfekt för möhippan, svensexan, vänner, jobbarkompisar, familjen eller ge bort som present!

Klackebo är en lantlig idyll som ligger i en fantastisk skogsmiljö mitt i skogen som är ett mycket stilla och fridfullt ställe.

Kanske kombinera med ett besök på Gekås som ligger 15 min bort.Vill ni stanna över natt finns det enklare rum med delad toalett. Då kan ni passa på och plocka svamp i de vackra skogarna runtomkring , gå ner till den närliggande sjön bara 800m bort där det finns en roddbåt om man vill ut och fiska eller bara ta en tur på den närliggande sjön. (Fiskekort köps via https:// www.ifiske.se/fiske-tjarnesjon.htm ) eller låna en cykel och ta en cykeltur på de fina grusvägarna.

Ingen förkunskap krävs.
Efter workshopen bränns och glaseras era alster och efter några veckor är de klara för upphämtning eller om ni bor långt bort går det ev. att skicka.
Det ingår 2 kg lera,bränning och glasyr (Går att köpa till lera för 50kr/kg)

Kurspris 1.295:- p/p. ink. moms Kurstid : 3 timmar
Maila för bokning: hammarposse@live.se eller ring på 0704784193