Lycklig med Lera

Upptäck kreativiteten i lerans värld! Med inspirerande keramikkurser tar det dig med på en resa från lerans grundläggande tekniker till att skapa unika konstverk. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren väntar en kreativ utmaning och en unik och berikande keramikupplevelse.Ge form åt dina idéer och låt leran vägleda din konstnärliga själ. För att säkerställa hög kvalitet och optimal handledning håller jag keramikkurserna i små grupper med endast 4-6 deltagare. Detta skapar en intim och givande inlärningsmiljö där varje deltagare får personlig uppmärksamhet och möjlighet att utforska sitt konstnärliga uttryck fullt ut. Anmäl dig idag för att delta i denna spännande resa av konstnärligt uttryck och skapande glädje.

Du kan välja mellan flera olika upplägg:

  • Prova på kurs
  • Endagskurs
  • Tvådagarkurs

I varje kurs ingår 2 kg lera, sen tillkommer en materialavgift på 90 kr/kg lera vilket inkluderar skröjbränning, glasering och glasyrbränning

Plats: Klackebo 105, Ullared

Intresseanmälan: hammarposse@live.se

För den som vill finns det möjlighet att hyra övernattning i ett fyrbäddsrum.

Är du intresserad av mer intensiva veckokurser eller kvällskurser eller om ni är större grupper som ex möhippor,företag etc Kontakta mig så hittar vi en lösning!

Prova på Kurs 3 Tim

Ge dig själv eller ditt sällskap en oförglömlig 3-timmars kreativ resa in i lerans värld som kommer ge er en härlig skaparglädje.Perfekt för födelsedagar, möhippor, svensexor, vänträffar, arbetskamrater, familjen eller som en present. Jag guider er genom konsten att skapa med lera oavsett om ni vill dreja, kavla, ringla eller skulptera.Ni får personlig handledning anpassad efter er nivå. Endast ert sällskap per tillfälle för en intim och givande upplevelse. Kontakta mig för att boka datum och tid som passar oss bäst! Välkomna att upptäcka lerans magi på ett kreativt och lekfullt sätt!

Pris 1295kr/pers

Endagskurs

Ge dig själv eller ditt sällskap en dag fylld med kreativa lerupplevelser på en endagskurs! Välj mellan drejning, kavling, ringling eller skulptering. Jag guider dig genom konsten att skapa med lera och ger personlig handledning som anpassas efter din nivå för en meningsfull utveckling. Endast ert sällskap per tillfälle för en intim och givande upplevelse. Kontakta mig för att boka tid och datumet för en spännande dag fylld av kreativitet och skaparglädje!

Kurstid: Kl. 11-16 med paus för lunch
Pris: 2600kr/pers  Minimum 2 personer (Privatkurs: 3600kr)

Tvådagarskurs

Kliv in i två härliga dagar fyllda av lerans magi och ett skapande äventyr! Välj mellan drejning, kavling, ringling eller skulptering – oavsett vilken teknik du väljer lotsar jag dig genom lerans värld och ger personlig handledning som anpassas efter din nivå. Låt leran och skaparglädjen flöda fritt! Bara ert sällskap per tillfälle för en unik och givande upplevelse. Kontakta mig för att boka ert leriga konstäventyr! Välkommen till lerans fantastiska värld i två hela dagar!


Dag 1. Kl. 11-16 med paus för lunch.
Dag 2. Kl. 10-15 med paus för lunch.
Pris: 3800kr/pers Minimum 2 personer (Privatkurs: 4600kr)

För företag – Kreativ dag med Keramik & Meditation
Tid: halvdag eller heldag
Plats: Klackebo, Halland eller hos er på er arbetsplats
En unik dag där ni får släppa vardagen & fylla på med ny kraft & glädje.
Fyll på dig och din personal med något alldeles extra.Välkommen ut i skogarna och möt keramikern och konstnären Lisa Hammar Posse som guidar oss in i lerans värld samt meditationsläraren och psykoterapeuten Anna Rask Sanchez som guidar oss in i mindfulness & self-compassion.
Vi har två teman som ni kan välja på.Tema 1. Lera och meditation för återhämtning & välmående. Här utformar vi dagen genom nybörjarsinne och icke-presterande för att bjuda in vila, kreativitet och glädje.

Tema 2. Lera och meditation för fokus & nytänd kreativitet. Här utformar vi dagen genom nyfikenhet och kontrastskapande för att bjuda in nytänkande och glädje.

Allt sammanvävt till en givande hel- eller halvdag där vi kommer till er på er arbetsplats eller ni kommer till oss i vacker skogsmiljö på Klackebo i Halland, hemma hos Lisa där vi är välkomna till hennes gård & verkstad och dess omgivande skog där lugnet och tystnaden råder.
Inga förkunskaper krävs, ”det fina med lera är att det alltid blir något”. Anna kommer vägleda och guida oss in i meditations och reflektionsövningar som går i kreativitetens tecken där vi laddar våra batterier i kropp och själ men också finner inspiration till fortsatt utveckling. Vi kommer arbeta med närvaro och medkänsla men också utmana vårt sinne med ert valda tema. Dagen är omväxlande uppdelad med meditationspraktik och lerpraktik. Det blir en inbjudan till på ett lekfullt sätt möta oss själva och öva på att släppa taget om vanemässiga mönster som garanterat skapar delad glädje.
Vid heldag på Klackebo kan lättare vegetarisk lunch och fika köpas till, vid halvdag kan fika köpas till.
Pris 1900 kr ex moms/deltagare för halvdag (3h), 2900 kr ex moms/deltagare för heldag (6h). Minimum 8 deltagare.
Anmälan är bindande. Anmälan till anna@fokusbalans.se eller sms till 073-8303650.
Vill du veta mer om Anna Rask Sanchez https://fokusbalans.se/om-oss/